Servis

Preduzeće Elektromehanika-Čabi je osnovana 1972. godine. U početku, servisiranje se fokusiralo samo na viklovanje i održavanje električnih alata , motora, i različitih uređaja. Osnivač firme Ištvan Čabi je ubrzo stekao poverenje velikog broja klijenata, I firmi iz šire okoline Bečeja. Zahtevi tržišta i ostvareni rezultati dovode do proširivanja delatnosti i konstantne modernizacije, kako u opremljenosti radionice, tako i u obuci kadrova.

2001. godine smo otvorili prodavnicu električnih alata i pribora, kako bi smo mogli da imamo kompletan asortiman ponuda i rešenja za naše klijente pored servisa.

2003. godine radionica se preseljava na novu lokaciju, koja je već namenski građena za specifi

ne zahteve savremenog servisiranja.

Od 2004. godine počinjemo da se bavimo i sa servisom motornih testera, trimera, kosačica, agregata... U periodu od 2002 do 2010 godine smo postali zvaniči serviseri za više od deset svetskih brendova, kao što su: Makita, Husqvarna, Honda, Perles, Dolmar, Briggs&Stratton... Razlog našeg uspešnog poslovanja preko 48 godina je jednostavan: kvalitet, brzina i preciznost naših usluga.

Vrše se sledeće usluge:   

servis električnih ručnih alata

premotavanje i servis elektromotora do 500kW

popravka lančanih testera, trimera, kosačica

servis komunalnih uređaja za održavanje zelenila: traktori, rajderi...

popravka transformatora, svih vrsta aparata za zavarivanje

servis malolitražnih benzinskih uređaja kao što su agregati, benzinske pumpe

premotavanje industrijskih elektromagneta

premotavanje anlasera i alternatora

kompjutersko balansiranje raznih ventilatora i rotora do 500 kg po ISO standard

merenje vibracija i balansiranje na licu mesta

Radionica se za vise od 48 godina poslovanja, sa opremljenošcu i strucnom obrazovanju ljudstva, razvila u jednu od trenutno najsavremenijh u svojoj klasi na teritoriji Srbije.